Sayfalar

30 Haziran 2011 Perşembe

Evimizdeki Kuşlar 4

Evimizdeki Kuşlar serimin 4. süne hoşgeldiniz. Ya hala bahçeye çıkamadım :) O da olur inşallah ama bu arada eve yeni kuşlar geldi, onlara da yer açtık.
Mayıs sonu Ankara' ya gittiğimde almıştım bu seramik kuşları. Tv. nin altına astım.

Bu ferforje kuşlu askıları geçen haftalarda Markafoni'den aldım. Hala yerlerini bulmadılar.


Bu askı English Home'dan.

20 Haziran 2011 Pazartesi

Uras Bebek İçin Arabalı Keçe Kapı Süsü

 Bir önceki yazımda önizlemesini paylaştığım arabalı keçe bebek kapı süsü bitti ve bugün yola çıktı.
Sipariş vermek için sesiber@gmail.com adresine yazabilirsiniz.

18 Haziran 2011 Cumartesi

Sevgili Günlük- Önizleme Arabalı Keçe Bebek Kapı Süsü ve Birkaç Küçük Mutluluk

       Pazartesi kargoya vermem gereken bir sipariş. Hazırdaki modellerim yerine farklı istekleri olan, beni özgür bırakan müşterilere bayılıyorum. Canım sıkılmadan, kendimi tekrarlamadan çalışıyorum bu şekilde.
       İnternette iki yerden keçe alıyorum. Biri Hobi Keçe, diğeri Kumaşçı. İkisinde de farklı tonlar mevcut. Daha önce Kumaşçı'dan aldığım renklerin devamı gerekiyordu. Dün oldukça geç vakit sipariş verdim. Bugün elimdeydi. Fatura zarfından bir de bu güzel sürpriz çıktı. Ne hoş değil mi?
        Fatura zarfından bir de bu güzel sürpriz çıktı. Ne hoş değil mi?
       Bugünün güzel olaylarından biri daha :) Geçen yıl daha önce ne kendimizde, ne de kendisinde görmediğimiz notlarla bizi şoke edip bütünlemeye bile kalan oğlum bu yıl teşekkür belgesi aldı. 1 yıl teşekküre, takdire ara verince pek kıymetli oluyor. Yoksa aldığı notla başarıyı doğru orantılı gören ebeveynler değiliz. Şu an okuduğu okulun öğretmenleri gerçekten benzerlerine göre oldukça zorluyor, bunun olumlu getirilerini üniversitede görecekmişiz. Mezun olanlar hep böyle söylüyor. Bu arada hızla üniversiteye yaklaşıyoruz.Ne zaman büyüdü hala anlamış değilim.

       Çocuklarınızı (özellikle de erkek çocuklarınızı) küçükken bol bol sevin, lakin büyüyünce pek cool takılıyorlar, öyle her zaman öptürmüyor, sevdirmiyor, mıncıklattırmıyorlar kendilerini. Daha önce sevdiğiniz, öptüğünüz bembeyaz, bıdış bıdış ayakların, bacakların yerini 2-3 yıl içinde kocaman kıllı bacaklar alıyor :) Güçlü kollarıyla onlar sizi havalara kaldırıp hoplatıyorlar. Bu arada oğlumun küçülen jeanleri artık bana oluyor, boylarını kısaltmak kaydıyla :) Anne olmak ne güzel... Pazar günü de babaları konuşuruz.

11 Haziran 2011 Cumartesi

Bloggerda Adres Çubuğu İkonu Yükleme Özelliği-Yeni

 Tıklayıp büyütebilirsiniz...

       Bloggerım, canım benim, kumanda panelinin sol üst köşesine ikon yükleme seçeneği eklemiş. Açılıp-kapanma atraksiyonları yüzünden sesiber.com a uyguladığım ikoncuğum blogger üzerinden görüntülenemiyordu. Dün logomun .ico formatına dönüştürülmüş halini (çünkü sadece .ico formatında grafik kabul ediyor) yükledim ve ikonum adres çubuğunda görünür oldu. Dönüştürme işlemini buradan yapabilirsiniz...
İyi olmuş değil mi?

10 Haziran 2011 Cuma

Keçe Kuşlu, Çiçekli Cep Telefonu Kılıfı

        Sipariş olarak çalıştığım keçe telefon kılıfı. Söylemesi ayıp sigaralık ta olabilir. Kapak kısmının iç tarafına hoş ve tok görünmesi için kırmızı pötikare kumaştan astar diktim.
 Kuş seçimini mıknatıslı perde mandallarımdaki kuş tasarımlarımdan birini beğenen müşterim yaptı.
Diğer yüzü de boş kalmasın istedim  ve bu çiçeği çalıştım...

9 Haziran 2011 Perşembe

Yeni Nazar Kuşları...

       Geçen hafta iki ayrı müşterim için,  Nazar Kuşları sünnet setleri hazırladım. Bu seferkiler magnet şeklindeydi.Dün itibarıyla yüklü ve çok önceden alınmış siparişlerim bitti ve ohh dedim. Önümüzdeki günlerde kendime çalışacağım. Evimdeki Kuşlar, serisi için bahçeye çıkmayı unutmadım. Vakit olmadı, olduğunda fotoğraf çekmeye üşendim vs...